Lyhyesti

 

Valtiokonttorin Näköaloja-blogissa käsitellään ajankohtaisia valtion talous- ja henkilöstöhallintoon, digitalisaatioon, kansalaispalveluihin ja muita Valtiokonttorin toimintaan liittyviä aiheita.

Blogikirjoitukset eivät ole Valtiokonttorin virallisia kannanottoja. Asiantuntijat kirjoittavat omissa nimissään ja vastaavat kukin omista kirjoituksistaan.

Blogi on perustettu WordPress.org-palveluun. Blogista voi lähettää palautetta osoitteeseen viestinta (at) valtiokonttori.fi.

Blogin kommentointi

Blogin kommentointi on avoinna kaikille. Kommenttien tulee liittyä blogikirjoituksessa käsiteltävään aiheeseen ja niiden on noudatettava Suomen lakeja ja hyviä tapoja.

Lainvastaiset, epäasialliset ja hyvän tavan vastaiset kommentit poistetaan. Blogissa ei myöskään julkaista kommentteja, jotka sisältävät mainoksia tai ilmoituksia.

Valtiokonttori pidättää itsellään oikeuden poistaa asiattomat lausunnot ja linkitykset. Valtiokonttori ei vastaa kommentoijien esittämistä väitteistä, linkityksen kohteista tai niiden aiheuttamista seurauksista.